Tuzlaci gostuju Sarajevu

Tuzla City na Koševu bez pojačanja iz Srbije

Admin Čaušević

Tuzla City je protiv Krupe upisala prvu pobjedu u sezoni, a tuzlanski premijerligaš i na Koševo ne dolazi s bijelom zastavicom.

Izabranici Zlatana Nalića će protiv Sarajeva nastojati ostvariti što bolji rezultat, međutim ovaj perspektivni stručnjak na raspolaganju neće imati jedno od pojačanja koji su su nedavno stigli u klub.

Naime, iskusnom veznjaku Nemanji Nikoliću koji je stigao iz Voždvoca još uvijek nije gotova radna dozvola i neće imati pravo nastupa protiv bh. šampiona.

Nikolić je jučer igrao u test utakmici protiv Mladosti iz Kikača, ali će još uvijek pričekati da zaigra i u nekom takmičarskom susretu.

Inače, utakmica Sarajevo - Tuzla City igra se u srijedu s početkom u 17 sati uz direktan prijenos na Areni Sport, za prvog arbitra meča delegiran je Luka Bilbija iz Prijedora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.