Marinović poslije prvog "kiksa" na klupi Sarajeva: Moramo popraviti dojam

Bordo tim domaćin Tuzla Cityju

Marinović poslije prvog "kiksa" na klupi Sarajeva: Moramo popraviti dojam

A. Čaušević

Sarajevo je remiziralo u drugom kolu Premijer lige BiH. Bordo tim je gostovao Mladosti, vodio dva puta, ali je na kraju meč završen 2:2.

Bila je to peta utakmica Vinka Marinovića na klupi dvostrukog uzastopnog bh. šampiona i prvi "kiks" jer su u prethodne četiri utakmice njegovi izabranici imali maksimalan učinak.

Naredni ispit za Sarajevo je već u srijedu, kada će na stadionu Asim Ferhatović Hase gostovati Tuzla City. Marinović je u najavi meča kazao da očekuje težak meč, ali popravljane dojma.

"Svaka utakmica je teška tako i sa Tuzla Cityjem, bit će teže nego protiv Mladosti, ali morat ćemo se podići i odigrati kvalitetnu utakmicu kako bi popravili dojam u odnosu na utakmicu prije dva dana", rekao je Marinović za stranicu Saveza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Sarajevo - Tuzla City počinje u 17 sati uz direktan prijenos na Areni Sport, susret će suditi Luka Bilbija iz Prijedora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bula11
Ubleho znamo sve kako se talis sa Kupreskicem iz Viteza? Kako on samo dovodi igrace kako si mu u repki gurao igrace !!! Jedan je MUSEMIC HUREF JEDAN !!!!
4 15
tcity055
Ne sekiraj se Vinko - Vicin sudija ce vam dosudit penala koliko god bude trebalo do pobjede.
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi