Tri meča se igraju danas

Pogledajte kvote za današnje mečeve Premijer lige: Jasno je ko su favoriti

Endin Čaušević

Tri utakmice četvrtig kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se danas u terminima od 17 i 19 sati.

Nakon nekoliko dana pauze nastavlja se Premijer liga, a danas ćemo pratiti tri meča. Jedan od derbija kola igra se večeras na Tušnju gdje će Sloboda dočekati ekipu Željezničara.

Plavi s Grbavice jedini imaju maksimalnih devet bodova iz tri kola, dok je Sloboda trenutno peta s četiri boda. Iako je Željezničar favorit večeras na Tušnju jasno je da će igrači tuzlanskog kluba dati sve od sebe da pomrse račune starom rivalu.

Što se kladionica tiče i tu je stvar jasna. Željo dolazi na tušanj kao favorit, ali toliku razliku u kvotama sigurno da u Tuzli nisu očekivali. Kvote za ovaj meč možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

U terminu od 19 sati igra se i meč u Mostaru gdje će Velež ugostiti Krupu. Rođeni su iz tri teška meča uspjeli izvući četiri boda, ali sigurno da večeras neće opušteno ući u meč protiv Krupe iako su na papiru favoriti.

Krupa je u prošlom kolu osvojila prve bodove u novoj sezoni, te u Mostar dolaze u dobrom raspoloženju. Kvote za meč u Mostaru kladionice MOZZART pogledajte na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč koji će otvoriti četvrto kolo igra se danas od 17 sati u Doboju kod Kaknja gdje se sastaju Mladost i Tuzla City. Oba tima su poražena u prošlom kolu i žele s dobrim rezultatom danas da dočekaju naredno kolo.

Tuzla City je favorit u ovom meču prema kladionicama, ali Mladost je protiv Sarajeva pokazala da je ne treba prelako otpisati. Sigurno da je ovaj meč jedan od "zeznutijih" za kladioničare. U ponudi MOZZART kladionice možete vidjeti kvote i za ovu utakmicu i to OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.