Prethodni meč Slobode i Željezničara obilježila čarolija Semira Štilića

Gol o kojem se još uvijek priča

Prethodni meč Slobode i Željezničara obilježila čarolija Semira Štilića

E. Čaušević

Sloboda i Željezničar danas na Tušnju igraju jedan od derbija četvrtog kola Premijer lige BiH.

Meč u Tuzli na rasporedu je od 19 sati uz direktan prenos na Areni Sport. Jasno je da je Željezničar favorit jer su jedini klub s tri pobjede u uvodu sezone, te će sigurno igrači Slobode dati sve kako bi to danas promijenili.

Međutim, igrači tuzlanskog kluba ne pamte baš po dobrom prethodnih okršaj protiv Željezničara. Naime, oni su se prošle sezone sastali 9. novembra kada je Željezničar na Tušnju slavio sa ubjedljivih 4:0.

Utakmicu Slobode i Željezničara po kišnom vremenu obilježio je sjajni Semir Štilić koji je u 52. minuti postigao maestralan gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veznjak Plavih je sa vrha kaznenog prostora na spektakularan način lobovao golmana Lakića za 0:2, te je čak dobio aplauz s tribine stadiona Tušanj. Majstorije Štilića vrijedi se podsjetiti još jednom.

Prema kladionicama Plavi su favoriti danas za pobjedu, ali se Sloboda neće tako lako predati. U ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to OVDJE.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Naporni ste ovo ste 5 puta objavili.
3 11
Sako12
I VECERAS CEEEE
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti