Susreti 4. i 6. kola Premijer lige

Nova odgoda: Utakmice Olimpik - Sarajevo i Željezničar - Zrinjski se neće igrati u planiranom termin

Admin Čaušević

Susrete Olimpik - Sarajevo i Željezničar - Zrinjski čeka novo odgoda. 

Dva meča koja su se trebali igrati na stadionima Otoka i Sarajevo su prvom odgodom planirana za 16. septembar, ali sda će se tražiti novi termin.

U Takmičarskoj komisiji NFSBiH su odlučila da pričekaju ishod evropskih mečeva Sarajeva, Zrinjsko i Željezničara nakon čega će biti određen novi termin.

Sarajevo u srijedu 19. augusta igra prvo pretkolo Lige prvaka protiv prvaka Velsa Connah's Quay Nomads. Taj meč će se igrati na Cardiff City stadionu.

Zrinjski i Željezničar će svoje evropske mečeve igrati 27. augusta. Plavi će gostovati Maccabi Haifi, dok će Zrinjski biti domaćin Differdangeu iz Luksemburga.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.