Željezničar slavio na Tušnju

Osim: Zasluženo smo pobijedili, hvala Slobodi, nisu dobili niti jedan žuti

Admin Čaušević

Željezničar je pobjedničku seriju nastavio na Tušnju. Sa 0:2 Plavi su potpuno zasluženo pobijedili Slobodu. 

U prvoj reakciji poslije utakmice Amar Osim je kazao da su njegovi momci odigrali dobar meč te zasluženo slavili uz napomenu da je nezadovoljan svježinom u svom timu.

"Dobro smo otvorili utakmicu, imali finu poziciju i nekoliko sitaucija da bolje riješimo. To nismo uradili iz nismo iz neke komacije... Ne znam kako to da kažem, dozvolili smo Slobodi da se vrati u utakmicu i da nas počne ugrožavati, neke sitaucije mogle su gore završiti po nas", kazao je Osim za Arenu Sport te nastavio:

"Ubacili smo Mujezinovića koji je na kraju riješio sve dileme, mislim da smo zasluženo pobijedili, hvala Slobodi, nisu dobili niti jedan žuti, želim im sreću u nastavku, mučili smo se do drugog gola, oni su svojom energijom i željom za napadima držali utakmicu u neizvjesnosti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar u narednom kolu dočekuje Mladost, a zatim slijedi evropski izazov protiv Maccabija iz Haife.

"Ne mogu biti najzadovojljniji nekim stvarim, mislim na fizičko stanje, nismo djelovali specijalno svježe, ne znam da li je to zbog vremnea u Sarajevu, nismo svježi što nije dobro, ali treća utakmica u sedam, osam dana, neki igrači se vraćaju, neki su u solidnoj formi, ne volim razmišljati o Izraelcima dok ne prođe utakmcia s Mladosti. Važno je otići na reprezentativnu pauzu s 15 bodova što nam daje obećavajuću situaciju za nastavak."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.