Mladost DK - Tuzla City 2:5

Naivan crveni, golčina iz slobodnjka, sedžda... : Pogledajte detalje sa najefikasnijeg meča sezone

Admin Čaušević

Najefikasniji meč dosadašnjeg dijela sezone odigrali su Mladost i Tuzla City. U Doboju kod Kaknja viđeno je čak sedam golova. 

Izabranici Zlatana Nalića su naplatili promašaje protiv Sarajeva sredinom sedmice te su danas pobijedili Mladost sa visokih 2:5.

Nakon prvog poluvremena Tuzlaci su imali tri gola prednosti, da bi u nastavku po dvije lopte završile u mreže oba tima.

Za Mladost su strijelci bili Nikolić i Dedić, dok su za Tuzlu pogađali Maksimović, Ubiparip, Ramić, Badji i Crnkić. U finišu prvog poluvremena crveni za gost je dobio Fejzić zbog igranaj rukom van kaznenog prostora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, najljepši gol je djelo Dedića iz slobodnjaka, dok je i Badji odlučio da padne na sedždu nakon što je lijepo zabio glavom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.