Zadovoljni Nalić citirao Amara Osima nakon visoke pobjede: Bolje da je bilo tri puta po 1:0

Trener FK Tuzla City

Zadovoljni Nalić citirao Amara Osima nakon visoke pobjede: Bolje da je bilo tri puta po 1:0

M. Šljivak

FK Tuzla City pobijedio je danas kao gost Mladost u Doboj Kaknju rezultatom 5:2.

Tim Zlatana Nalića pružio je izuzetno dobar meč i na kraju je zasluženo slavio. Zadovoljan je trener tuzlanskog tima.

"Ulaz u utakmicu je bio dok se nismo orjentisali. Zatim smo počeli kontrolisati utakmicu, dali smo gol na vrijeme i to je olakšanje za ekipu jer smo imali problema sa realizacijom", rekao je Nalić i nastavio je:

"Zbog isključenja sam odlučio da promijenim dosta igrača na poluvremenu jer smo imali utakmicu prije 48 sati. Naplatili smo trud sa tri boda. Što bi rekao kolega Amar Osim, bolje pobijediti tri utakmice sa 1:0, nego jednom 3:0, ali eto, volio bih da su razgodili na ove utakmice jer bismo imali više bodova", rekao je Nalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dominirali smo u svim utakmicama osim 20 minuta u Širokom. Sve ostale utakmice smo imali pod kontrolom. Imali smo 36 završnica na gol, 16 u gol i to je impozantno. Morali smo negdje naplatiti, nadam se da će moji strijelci nastaviti negdje", dodao je Nalić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ISTINA
Ublehar , al klasični
8 7
rabodimis
Vidi mu podocnjaka ko da mu komplet Tuzlanski kanton stoji za vratom.. Svih 12 navijaca je sretno, opusteno Nala, boli te ku*ac...
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi