Utakmica počinje od 17.00 sati

Pogledajte kako izgleda teren u Banja Luci pred meč Borac - Zrinjski

Za nešto manje od sat vremena na Gradskom stadionu u Banja Luci ekipe Borca i Zrinjskog odigrat će derbi susret 4. kola Premijer lige BiH. 

Bit će ovo vrlo bitna utakmica za oba tima jer su u prethodnom kolu i jedni i drugi doživjeli neugodna iskustva. Borac je izgubio na Grbavici od Željezničara, dok je Zrinjski odigrao samo 0:0 kući protiv Radnika.

Čini se kako je teren na stadionu Borca u idealnom stanju pred ovaj okršaj i da će igrači imati sjajne uslove da pokažu šta znaju.

Jedini mali problem može predstavljati vrijeme jer je u Banja Luci još uvijek, kao i u ostalim dijelovima BiH, izuzetno vruće.

U fotogaleriji pogledajte kako izgleda teren pred meč.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.