Nije se uspio izboriti za minutažu

Cenaj i FK Tuzla City raskinuli saradnju

Samir Mlaćo

Fudbalski klub Tuzla City i Drilon Cenaj sporazumno su raskinuli ugovor, kojeg su potpisali uoči ove sezone.

Ovaj 22-godišnji veznjak u redove tuzlanskog premijerligaša stigao je na početku ljetnih priprema, te je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica.

Međutim, u prva tri kola nije bio u konkurenciji pa su obje strane dogovorile da je najbolje da dođe do sporazumnog raskida saradnje, kako bi Cenaj što prije pronašao klub u kojem će imati više prilike za igru.

Cenaj je u Tuzla City stigao iz Čelika, a prije toga bio je član rumunskog Viitorula i Panduriia, zatim hrvatskog Novigrada, mostarskog Veleža te talijanskih Salernitane i Chieva. Kao junior nosio je dres Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.