Na terenu su rivali, a van njega prijatelji za sva vremena: Zašto Ubiparip smatra Štilića 'bratom'?

Na terenu su rivali, a van njega prijatelji za sva vremena: Zašto Ubiparip smatra Štilića 'bratom'?

M. Šljivak

Iako su na terenu trenutno veliki rivali Semir Štilić i Vojo Ubiparip koriste svaku šansu da provedu vrijeme zajedno.

Veliko prijateljstvo veže napadača FK Tuzla City i vezistu FK Željezničar. Ono seže još od Poljske kada je Štilić pomogao Ubiparipu da se prilagodu u Lechu iz Poznana.

"Semir Štilić je moj veliki prijatelj i dan danas i mnogo mi je pomogao u životu. On i Burić su me dočekali kao svoga tamo, primili me u svoje društvo i dan danas smo veliki prijatelji i često se vidimo", rekao je Ubiparip i dodao je:



"Semirov otac Ismet i majka su mi puno pomogli dok sam bio u Sarajevu i oni su mi uljepšali taj boravak. Svakodnevno smo se družili. Ne mogu im se nikada zahvaliti za sve što su uradili za mene. Od srca im hvala", rekao je Ubiparip u jednom od razgovora za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zato sada daljina između Tuzle i Sarajeva ne predstavlja problem nijednom od njih. Kafa sa prijateljem se ne odbija i ovaj duo često vrijeme provodi zajedno.

Vojo je jedno vrijeme i nosio dres Željezničara, a nema dileme da bi ga navijači ovog tima rado opet vidjeli u plavom dresu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1595066044
Neče Vojo nikad više u Želju, hoče čovjek da zaradi još koju paru od fudbala, a u Želji para nema...
10 17
user1595066044
Neče Vojo u Želju nikad više, hoče da zaradi još koji dinar od fudbala, a u Želji izgleda para još nema nit če bit...
4 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi