Misle na mlade nade

FK Radnik potvrdio dva nova potpisa

Samir Mlaćo

FK Radnik iz Bijeljine je remizirao sa Širokom Brijegom (1:1) u nedjelju, a zatim nastavio sa svojom praksom.

Naime, u Bijeljini žele što više šansi dati mladim nogometašima, pa su tako seniorske ugovori potpisali dvojica juniora Uroš Zupur i Jovan Novak.

"Potpisani su amaterski ugovori sa još dvojicom mladih fudbalera koji su ponikli u Radniku i standardni su igrači u svojoj kategoriji.

"Riječ je o Urošu Zupuru i Jovanu Novaku, obojica rođeni 2002. godine sa kojima su potpisani ugovori i oni će biti pod lupom stručnog štaba koji vodi seniorsku ekipu.
Ovo je samo nastavak afirmacije mladih igrača iz sopstvenog pogona koji bi u narednom periodu trebali da budu fudbaleri na kojima će Radnik graditi svoju budućnost", istakli su iz bijeljinskog kluba.

Radnik se nakon četiri odigrana kola nalazi na devetom mjestu sa tri osvojena boda.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.