Sarajevo ponovo gost

Nema vremena za predah: Evropski put za bh. šampiona se nastavlja već sljedeće sedmice

Admin Čaušević

Sarajevo je sigurnom igrom sa 0:2 pobijedilo Connah’s Quay Nomads i zasluženo se plasiralo u drugo pretkolo Lige prvaka. 

Fudbaleri bh. prvaka neće imati puno vremena za predah jer ih novi evropski izazov očekuje za sedam dana i to novo gostovanje.

Sarajevo će u drugom pretkolu gostovati prvaku Bjelorusije, Dynamu iz Bresta koji je sa 6:3 u prvom pretkolu izbacio Astanu.

Taj susret će se igrat u Bjelorusiji, 25. ili 26. augusta, u pitanju je jedan eliminacioni susret baš kao i u prvoj rundi kvalifikacija.

Sarajevo bi u međuvremenu trebalo igrati i ligaški meč. Planirano je da u nedjelju na stadionu Asim Ferhatović Hase gostuje Velež.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.