U Dortmundu su sigurni

"Sancho ostaje u Borussiji barem još jednu sezonu"

U Borussiji Dortmund, ako je vjerovati riječima direktora Sebastiana Kehla, očekuju da će Jadon Sancho ostati u klubu barem još jednu sezonu.

Odavno se i intentivno Sancho povezuje sa Manchester Unitedom, ali konačnog dogovora dva kluba o mogućem transferu još nema.

Izvršni direktor Watzke je prošle sedmice uvjeravao da Sancho ostaje u Borussiji, a i sam Englez je poručio da voli igrati za Milionere.

Sada i Kehl ističe da Borussia nema nikakvu namjeru prodavati Sancha ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Jadon je sretan i odgovara mu što će ostati. Ima ugovor do 2023. godine... Vidim ga na terenu i jako je sretan. Svi su također sretni što ga imamo u timu. Biće tu još barem jednu sezonu", izjavio je Kehl.

"Ova ekipa je najbolja koju smo imali. Imamo mješavinu jako dobrih, mladih i zrelih igrača. Pokušali smo razviti tim u proteklih nekoliko godina. Nadam se da ćemo sljedeće sezone osvojiti titule jer je to ono što je na kraju najvažnije", poručio je Kehl.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.