Igraju sljedećeg četvrtka

Maccabi "kopirao" Željezničar, ali okolnosti su bile značajno drugačije

Admin Čaušević

Željezničar se nije proslavio u posljednjoj provjeri pred evropski meč, ali ništa bolje nije prošao ni njihov rival, Maccabi Haifa. 

Maccabi Haifa je upisao minimalna poraz od Hapoeln Beer Sheve s tim da je izraelski predstavnik za razliku od Plavih imao puno težeg i opasnijeg protivnika.

Susret se igrao u okvu izraelskog Toto Cup, a pobjednik je odlučen na startu drugog dijela kada je jedini gol za Hapoel Beer Shevu u 58. minuti zabio Sallalich.

Podsjećanja radi, Željezničar je svoj meč igrao jučer, a sa Grbavice je s također minimalnih 1:0 puni plijen odnijela Mladost.

Meč prtvo pretkola kvalifikacija za Europa ligu između Maccabija i Željezničara igra u četvrtak, 27. augusta s početkom u 20 sati po centralnoevropskom vremenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.