Drastična promjena

Bivši igrač Barcelone promijenio frizuru tako da ga niko nije mogao prepoznati

Endin Čaušević

Španski fudbaler Marc Cucurella našao se u centru pažnje zbog objave na Instagramu.

Nekadašnji igrač Barcelone igra odlično u dresu Getafea, te je svojim igrama skrenuo pažnju evropskih klubova. Ovaj 22-godišnjak nije dobio pravu šansu na Camp Nou iako je čini se itekako to zaslužio.

No, Barca je odlučila da ga proda u Getafe i tako napravi još jednu grešku. Cucurella iza sebe ima sjajnu sezonu i bit će čudo ako ovog ljeta ostane u predgrađu Madrida.

Cucurella se našao u centru pažnje španskih medija zbog svoje nove frizure. On ima prepoznatljivu frizuru kao nekada Carles Puyol, ali je odlučio posjetiti frizera i napraviti drastičnu promjenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mnogi su mu u komentarima napisali da su ga jedva prepoznali, te da zaista izgleda dosta drugačije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.