Završio u bolnici

Gomez bezobrazno gurnuo igrača Stuttgarta u reklame i slomio mu lakat lijeve ruke

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola uspjeli su u prijateljskoj utakmici savladati Stuttgart sa 3:0.

Liverpool se nalazi na pripremama u Austriji, te su iskoristili šansu da odigraju pripremni meč. Redsi su igrali protiv Stuttgarta i uspjeli su da slave sa 3:0 golovima Keite, Firmina i Brewstera.

No, trenutak koji je obilježio meč bila je povreda igrača njemačkog kluba Ericka Thommyja. Naime, on je bio u duelu s Gomezom koji je gurnuo igrača Stuttgarta u reklame, a on se odmah požalio na povredu.

Thommy je prebačen u obližnju bolnicu gdje je konstatovano da je slomio lakat lijeve ruke. Njega sada očekuje pauza oko osam sedmica, te je jasno da će propustiti start Bundeslige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.