Fudbaler Veleža za SportSport.ba

Ćosić: Možemo biti zadovoljni s bodom jer svi znamo kakvu ekipu ima Sarajevo

Endin Čaušević

Velež je večeras remizirao u gostima protiv Sarajeva (1:1) u derbiju petog kola Premijer lige BiH.

Rođeni su večeras odigrali veoma dobar meč i sigurno da mogu biti zadovoljni osvojenim bodom. Velež je nakon prvog poluvremena vodio sa 1:0 golom Mehmeda Ćosića, a bordo tim je poravnao na 1:1 u drugom dijelu preko Jukića.

Nakon utakmice protiv Sarajeva za SportSport.ba govorio je Ćosić koji je danas bio jedan od najboljih u redovima Veleža.

Ćosić je izjavio da u ekipi mostarskog kluba mogu biti zadovoljni osvojenim bodom jer svi znaju kakvu ekipu ima Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je utakmica bila tvrda i jako borbena. Prvo poluvrijeme smo bili bolji protivnik i imali više prilika za gol što smo i krunisali u samom finišu prvog dijela. U drugom poluvremenu smo imali jednu situaciju da završimo utakmicu, ali nismo uspjeli. Sarajevo je preuzelo incijativu i na kraju smo primili gol. Ipak, možemo biti zadovoljni s bodom jer svi znamo kakvu ekipu ima Sarajevo", rekao je Ćosić za SportSport.ba.

Nakon pet odigranih kola Velež je na šestoj poziciji sa osam bodova, a narednog vikenda u 6. kolu na svom terenu dočekuju Tuzla City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.