Željezničar gostuje Maccabiju

Plava ekspedicija sutra kreće na put, ko će biti u avionu?

Samir Mlaćo

Na Grbavici je već zaboravljen poraz od Mladosti. Plavi su neočekivano kiksali, a sada ih očekuje prvi evropski izazov ove godine.

U četvrtak će u Izraelu gostovati Maccabi Haifi u okviru prvog pretkola Evropske lige.

Plavi se nadaju kvalitetnoj partiji i prolazu dalje, s obzirom da se igra samo jedan meč. FK Željezničar će danas odraditi novi trening, a svi nogometaši će prema protokolu biti testirani na koronavirus. Ukoliko neko bude pozitivan, neće biti u kombinaciji za ovaj meč.

Za sutra je planiran jutarnji trening, a zatim ekspedicija Željezničara putuje za Izrael.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Amar Osim je imao malih problema protv Mladosti zbog neigranja Sadikovića, Fejzića, Hajdarevića i Ikića, a danas će biti poznato da li će spomenuti biti spremni za meč u Izraelu.

Meč u Izraelu igra se sa početkom u 20 sati po našem vremenu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.