Maccabi "kopirao" Željezničar, ali okolnosti su bile značajno drugačije

Igraju sljedećeg četvrtka

Maccabi "kopirao" Željezničar, ali okolnosti su bile značajno drugačije

A. Čaušević

Željezničar se nije proslavio u posljednjoj provjeri pred evropski meč, ali ništa bolje nije prošao ni njihov rival, Maccabi Haifa. 

Maccabi Haifa je upisao minimalna poraz od Hapoeln Beer Sheve s tim da je izraelski predstavnik za razliku od Plavih imao puno težeg i opasnijeg protivnika.

Susret se igrao u okvu izraelskog Toto Cup, a pobjednik je odlučen na startu drugog dijela kada je jedini gol za Hapoel Beer Shevu u 58. minuti zabio Sallalich.

Podsjećanja radi, Željezničar je svoj meč igrao jučer, a sa Grbavice je s također minimalnih 1:0 puni plijen odnijela Mladost.

Meč prtvo pretkola kvalifikacija za Europa ligu između Maccabija i Željezničara igra u četvrtak, 27. augusta s početkom u 20 sati po centralnoevropskom vremenu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
A sto ne kazete, kad vec poredite tako da je isti Hapoel obruko Zelju koji je tada bio ruku na srce mnogo jak, za razliku od sada
2 6
Juggjesamojedan
@Uranija lave moj da sam na tvom mjestu mene bi bilo stid ista reci vezano za izgubljene utakmice i primnjene golove, atalanta, borussia, mi itd itd
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi