Sjajan potez Lindelofa

Možda ga ne ide na terenu, ali van njega je pravi heroj

Esmer Oštraković

Nogometaša Manchester Uniteda, Victora Lindelofa, možda u posljednje vrijeme i nije najbolje išlo na zelenom terenu, ali je zato van njega postao apsolutni heroj.

naime, on je u svom rodnom gradu Vasterasu spriječio krađu torbice, te je zadržao kradljivca sve dok policija nije stigla.

"Muškarac koji je intervenisao bio je sportski građen, a policija mu se zahvaljuje na brzoj i razumnoj reakciji koja je vratila imovinu u ruke vlasnika", pisalo je u policijskom izvještaju.

Lindelof nije želio davati nikakve izjave povodom svega što se dogodilo, ali je je otkriveno da je sustigao muškarca u tridesetim godinama, te ga zadržao do dolaska policije.

Osim toga, otkriveno je da se sam incident dogodio u jutarnjim satima, a osim Lindelofa svemu je svjedočila i njegova supruga Maja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.