Silvio nije nikada griješio sa ženama

Djevojka koju je na vrh probio čuveni Berlusconi: Imala je lice koje će rasturiti sve...

M. Šljivak

Nekadašnji vlasnik Milana, a sada vlasnik drugoligaša Monze Silvio Berlusconi, oduvijek je užvao u društvu lijepih žena.

Legendarni Silvio je često mijenjao djevojke. Često je bio u društvu istinskih ljepotica koje su od njega bile mlađe i po nekoliko decenija.

Jedna od onih koje je čuveni Berlusconi probio na vrh je Susanna Canzian. On ju je zaposlio na Mediaset kako bi vodila sportski program i imao je razlog što to radi.

"Ima lice koje će apsolutno rasturiti sve", govorio je nekada Berlusconi.

Međutim, Sussana nije dugo trajala u sportskom programu. Nije joj to išlo najbolje, pa se posvetila modelingu i napravila je pravi potez.

Telefon joj ne prestaje zvoniti od brojnih ponuda, pa iako je sportska redakcija izgubila puno na ljepoti, svijet modelinga je dobio mnogo.

Stari Silvio je imao dobro oko...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.