Vrhovac u duelu sa bivšim fudbalerom Željezničara Asimom Zecom

Željezničar dovodi novo pojačanje

Vedran Vrhovac stiže na Grbavicu? · Saznajemo

Adnan Beganović

Aktuelni lider premijerligaške karavane, sarajevski Željeničar, u nastavku sezonu biće jači za Vedrana Vrhovca, neslužbeno saznaje SportSport.ba.

Nekadašnji stoper zeničkog Čelika, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, dogvorio je saradnju sa Plavim s Grbavice i u narednim danima bi trebao potpisati ugovor.

Mladi fudbaler igra na poziciji stopera i za svoje mjesto u timu Željezničara borit će se sa Franom Ikićem, Lukom Miletićem i Aleksandrom Kosorićem.

Vrhovac je dobro poznat bosanskohercegovačkoj fudbalskoj javnosti. Radi se o 21-godišnjem igraču koji je karijeru počeo u Vitezu da bi prije dvije godine stigao u Čelik.

U Premijer ligi je odigrao 72 utakmice, postigao je dva pogotka uz jednu asistenciju, a dobrim igrama u Čeliku zaslužio je poziv i u mladu reprezentaciju za koju je debitovao u prijateljskom meču sa Maltom.

Na kraju treba dodati da će se Vrhovac u Željezničari priključiti svojim nekadašnjim saigračima iz Čelika, Jamaku, Miletiću i Blaževiću.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.