Završen angažman UO NK Čelik: Svi vijećnici i gradonačelnik na poklon će dobiti dres kluba
Zeničani su ostali bez Upravnog odbora koji je za kratak vremenski period napravio velike stvari na Bilinom polju

Saopštenje za javnost

Završen angažman UO NK Čelik: Svi vijećnici i gradonačelnik na poklon će dobiti dres kluba

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik u narednom periodu trebao bi da dobije novi Upravni odbor, a s današnjim danom prestat će i angažman sadašnjeg Upravnog odbora u ostavci.

Nakon današnjeg sastanka u Gradskoj Upravi, ovaj Upravni odbor oglasio se sa saopštenjem za javnost, kojeg vam prenosimo.

"Članovi Upravnog odbora NK Čelik u ostavci danas su održali sastanak s Gradonačelnikom kojom prilikom su obaviješteni o realizaciji Zaključka Gradskog vijeća kojom je NK Čelik odobrena finansijska injekcija u iznosu od 500.000,00 KM. Ovim sastankom i konačno je završen angažman trenutnog UO, koji je za cilj imao stabilizaciju Kluba, odnosno stvaranje preduslova za normalan rad budućeg UO.
Naime, UO je uz pomoć Robijaša uspio izdejstvovati neophodna novčana sredstva za opstanak Kluba i buduće finansiranje, kao preduslov stabilizacije i boljitka NK Čelik Zenica.
Kao znak zahvalnosti Gradskom vijeću koje je donijelo neophodne zaključke, te tako pokazalo odgovornost Grada, kao i činjenicu da Zenica nije napustila svoj Čelik, Upravni odbor u ostavci će u toku sedmice svim vijećnicima uručiti dres NK Čelik s natpisom Grad Zenica. Upravni odbor u ostavci je u vid zahvalnosti zbog realizacije zaključaka Gradskog vijeća, na današnjem sastanku isti dres uručio i Gradonačelniku Fuadu Kasumoviću. Svi članovi Upravnog odbora NK Čelik u ostavci ostaju na raspolaganju budućoj upravi, kao i neupitni vojnici Kluba", stoji u saopštenju koje je objavljeno na stranici kluba.

NK Čelik je sezonu u Kantonalnoj ligi otvorio pobjedom nad Novim Šeherom rezultatom 2:0, dok će naredne subote ponovo na Bilinom polju u okviru 2.kola dočekati ekipu Proletera.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NAPOLI
Tugomoja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi