Sjednica Skupštine još uvijek traje

Elvedin Begić jednoglasnom odlukom izabran za počasnog predsjednika NSBiH

Endin Čaušević

U prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u toku je sjednica Generalne Skupštine.

Naime, sjednica Generalne Skupštine NSBiH još uvijek traje, a članovi iste donijeli su odluku da Elvedin Begić bude izabran za počasnog predsjednika.

Begić je još uvijek na funkciji predsjednika NSBiH, a nakon legendarnog Ivice Osima postao je drugi čovjek koji je dobio titulu počasnog predsjednika.

Skupština NSBiH jednoglasnom odlukom odlučila je da Begić bude izabran za počasnog predsjednika NSBiH i to na prijedlog nekoliko kantonalnih fudbalskih saveza.

"Vi ste svojim glasanjem danas potvrdili da znate cijeniti rad. Ovo nije priznanje samo za mene, već za čitav Izvršni odbor. Ja sam samo kapetan broda i taj brod vodimo zajedno. Izvještaji su pokazali da smo radili dobro. Ovo priznanje za mene je velika čast i obaveza. Neka nas priznanja čine sretnim i ponosnim, do nekih dolazimo sa puno truda, ali priznanja se ne odbijaju. Želim uspješan dalji rad svima i Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH", rekao je Begić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.