Meč u Brestu je sada iza njih

Poruka Vladana Kovačevića na Instagramu sve govori: "Biće onih koji će sumnjati..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva poraženi su sinoć u gostima protiv Dynamo Bresta (2:1) u meču drugog pretkola Lige prvaka.

Međutim, utakmicu u Brestu obilježile su dvije velike greške kiparskih sudija na štetu Sarajeva, a sigurno da se izdvaja poništen pogodak Ahmetovića zbog nepostojećeg ofsajda.

Jasno je da su u taboru bordo kluba nakon utakmice bili itekako razočarani s onim što se desilo, te su sigurno zaslužili barem produžetke kako bi nastavili borbu za treće pretkolo.

No, dan kasnije strasti su se malo smirile jer će i pored svega Sarajevo ostati u Evropi, te će igrati u trećem pretkolu Evropske lige.

Nakon svega oglasio se i golman bordo kluba Vladan Kovačević koji je imao jasnu poruku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Biće prepreka. Biće onih koji će sumnjati. Biće grešaka. Ali uz vrijedan rad ne postoje granice", poručio je Kovačević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.