Poznati su potencijalni rivali FK Sarajevo u trećem pretkolu

Bh. šampion nositelj

Poznati su potencijalni rivali FK Sarajevo u trećem pretkolu

A. Čaušević

Pošto je ispao u 2. pretkolu lige prvaka Sarajevu je automatski dodijeljen status nositelja prilikom žrijeba za 3. pretkolo Europa lige. 

Žrijeb 3. pretkola Europa lige na programu je u utorak, 1. septembra, a bh. šampion će svoj meč Europske lige igrati 24. septembra. Igrat će se jedan eliminacioni susret.

Sarajevo će se prilikom žrijeba nalaziti u stazi šampiona, a već je poznato deset potencijalnih rivala bh. šampiona.

Astana, Dundalk, Slovan Bratislava, Dinamo Tbilisi, Fola Esch, Djurgardens, Linfield Belfast, Budućnost Podgorica, Flora Tallin i Riga su mogući protivnici Bordo tima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećanja radi, Sarajevo je završilo u kvalifikacijama za Europa ligu nakon nesretnog ispadanja u drugom pretkolu Lige prvaka od Dynamo Bresta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

belajbeg888
Divovi lagano prolaze bilo koji od navedenih timova
6 4
sarayson
Linfield, Flora Tallin i Riga najpozeljniji. D Tbilisi mina potencijalno, Slovan i Djurgardens iz jace lige realno, a ostali tu i tamo, moze se protiv njih pogotovo u BiH.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi