Klub iz Gabele se pojačava

Stjepan Vego vratio se u GOŠK

Nakon ostavke Vuleta Trivunovića u NK Gošk je na trenersko mjesto došao hrvatski trener Igor Pamić a klub je uz njega doveo i dva nova nogometaša. 

Nakon Vladimira Oršolića, koji je stigao na posudbu iz Širokog Brijega, momčad će pojačati Stjepan Vego.

 Lijevi bek zapravo se vraća u Gabelu nakon jedne sezone pauze, jer je za GOŠK igrao između 2017. i 2019., kada je klub iz Gabele nastupao u Premijer ligu. Po odlasku iz Hercegovine bio je član Intera iz Zaprešića.

 Klub traži još dva igrača, dvojicu krila, jer su nakon poraza u Gradačcu otkaze dobili Deni Simeunović i Stefan Golubović. Inače, u subotu će GOŠK službeno predstaviti svog novog trenera Igora Pamića, koji će debitirati u nedjelju protiv Radnika iz Hadžića. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.