Zdravko Mamić u GOŠK dovodi zamjenu za Vuleta Trivunovića?!

Dolazi po njegovoj preporuci

Zdravko Mamić u GOŠK dovodi zamjenu za Vuleta Trivunovića?!

E. Oštraković

Nakon jako lošeg otvaranja sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, glavni kandidat za povratak u društvo najboljih ostao je bez trenera.

Naravno, riječ je o GOŠK-u iz Gabele, koji nakon tri kola ima tri boda i to nakon domaće pobjede protiv Čapljine.

U dva gostujuća susreta upisali su dva poraza i to u Bihaću od Jedinstva i Gradačcu od Zvijezde. Upravo nakon tog drugog poraza Vule Trivunović podnio je neopozivu ostavku.

Uprava kluba krenula je u potragu za novim trenerom, a on bi mogao doći na preporuku Zdravka Mamića, a riječ je o Damiru Milinoviću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Blizu smo dogovora, ništa nije zvanično, ali mislim da je to to. Sve će biti jasnije do četvrtka", kazao je prvi čovjek  NK GOŠK Lujo Ilić za SportSport.ba.

On je u svojoj karijeri sa klupe vodio Goricu, Novigrad, Cibaliju, a posljednji angažman imao je u Koperu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi