Igraju Sloboda i Široki Brijeg

Dramatičnih 180 sekundi na Tušnju!

Admin Čaušević

Veoma je bilo dramatično na Tušnju od 35. do 38. minute meča Sloboda - Široki Brijeg. 

Osmić se našao u sjajnoj prilici da zabije gol za Slobodu, uspio je šutirati sa ivice kaznenog prostora i prebaciti Zlomislića, lopta je odskočila ispred gol-linije i otišla preko prečke.

Nakon toga sudija Gigović je start Zlomislića okarakterisao kao prekršaj te je golmana gostiju poslao u svlačionicu pa je Sloboda dobila dobru priliku za slobodnjak.

Iz slobodnjaka sa ivice kaznenog prostora šutirao je Predragović, ali lopta je stigla samo do živog zida jer je u lice pogodila Jurića.

Sudija Gigović je ponovo morao prekinuti igru na nekoliko sekundi, nakon što se Jurić pridigao, utakmica je nastavljena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.