Ziljkić se ekspresno oglasio

Danilović dobio poziv od Bajevića, a čestitke su odmah počele pristizati

Endin Čaušević

Selektor reprezentacije BiH, Dušan Bajević, danas je bio primoran da uputi novi poziva za mečeve protiv Italije i Poljske.

Naime, Stjepan Lončar i Darko Todorović neće doći na okupljanje Zmajeva početkom naredne sedmice, a Bajević je odlučio da naknadni poziv uputi veznjaku Borca, Vladanu Daniloviću.

Sigurno da do prije desetak dana Danilović nije ni sanjao da će dobiti poziv u A selekciju, ali brojni otkazi su primorali Bajevića da se više osloni na fudbalere iz Premijer lige.

Danilović je već odavno standardan u ekipi Borca, te pruža zaista dobre partije. Nakon što je dobio poziv u seniorski tim bh. selekcije počele su pristizati čestitke, a prvi se oglasio njegov saigrač Almedin Ziljkić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bravo maleni, neka je sa srećom", poručio je Ziljkić svom saigraču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.