Vladan Danilović dobio poziv selektora Bajevića

Veznjak Borca dolazi na okupljanje

Vladan Danilović dobio poziv selektora Bajevića

S. Mlaćo

Selektoru A reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušanu Bajeviću još dva reprezentativca otkazala su dolazak na okupljanje.

Nakon pozitivnih slučajeva na virus korona u njihovim klubovima, Stjepan Lončar i Darko Todorović će morati određeni period da provedu u samoizolaciji, te neće biti u mogućnosti da dođu na sutrašnje okupljanje reprezentacije BiH.

"Nakon novih otkaza poziv u našu najbolju selekciju dobio je mladi reprezentativac i vezista banjalučkog Borca, Vladan Danilović", saopšteno je iz NS BiH.

Danilović je ove sezone kao i ranijih standardan u Borcu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zmajevi će se okupiti sutra u Trening centru NS/FS BiH u Zenici i tako početi pripreme za utakmice UEFA Lige nacija sa Italijom i Poljskom.

Top Komentari

Quartararo20
Sta je problem sto je pozvao Danilovica? Navijam za Zelju ali momak je igracina i zasluzuje da dobije poziv.
17 2
amarosim
Hahah koje guranje Mene bi bilo sramota umesto danilovica
4 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi