Selektor zadovoljan njegovim igrama

Nemanja Tomašević uskoro u mladoj reprezentaciji · Saznajemo

Adnan Beganović

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 4. i 8. septembra snage odmjeriti sa Velsom i Moldavijom.

Za danas je planirano okupljanje naših mladih reprezentativaca, a prvobitni spisak selektora Slobodana Starčevića pretrpio je i nekoliko promjena.

Između ostalog sinoć je poziv dobio mladi veznjak Slobode Saša Maksimović koji je tako zapravo zamijenio Vladana Danilovića koji je zbog velikog broja otkaza prekomandovan u A selekciju.

No, nije samo Maksimović iz redova Slobode "zapao za oko" Starčeviću, odnosno kako SportSport.ba saznaje što nam je i potvrđeno iz stručnog štaba, selektor je planirao pozvati i Nemanju Tomaševića koji na otvaranju sezone pruža odlične partije.

Međutim, s obzirom da je mladi Tomašević igrao za omladinske selekcije Srbije pa je s toga i nešto duža procedura promjene selekcije, ovog mladog fudbalera ukoliko nastavi sa dobrim igrama možemo očekivati u dresu U21 selekcije tokom narednih reprezentativnih akcija.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti