Ovo neće moći lako da dobije

Mesut Ozil dobio nemoralnu ponudu

Edmir Škorić

Njemački internacionalac Mesut Ozil još uvijek je u Arsenalu, ali londonski klub ga se pokušava odavno riješiti.

Ozila ugovor s Topnicima veže do narednog ljeta, no ima astronomska primanja na Emiratesu i stoga bi u klubu najradije da ga se riješe.

Ranije se povezivao s nekoliko klubova, a bivši igrač Werdera i Real Madrida sada se povezuje sa slavnim timom iz Saudijske Arabije.

Naime, Al Nasser je klub koji je Ozilu ponudio 16,8 miliona eura po sezoni i Nijemac turskih korijena sada će da razmotri istu. Liga sama po sebi nije atraktivna, daleko od toga, ali Ozil ima priliku da napuni bankovne račune do vrha u finišu karijere.

Istina, ima 31 godinu i još nekoliko sezona pred sobom, ali ako novac bude imao ulogum onda će Ozil itekako da razmisli o ponudi Saudijaca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.