Teletović 11 poena

Real smanjio protiv Caje

Košarkaši Real Madrida uspjeli su pobijediti Caju Laboral u trećem susretu polufinalne serije prvenstva Španije u košarci, te tako smanjili na 1:2.

Kraljevski klub slavio je na kraju rezultatom 80:67 u susretu koji je većim svojim dijelom bio veoma izjednačen i koji je odlučen prkatično u posljednje dvije minute.

Ante Tomić je sa 18 poena i sedam skokova bio najučinkovitiji igrač madridskog kluba, dok je Brazilac Thiago Splitter predvodio Baske sa 17 poena. Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović ubacio je 11 poena i imao osam skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.