Povratak na Koševo

Joachim Adukor ponovo u Sarajevu! · Zvanično

Joachim Adukor je krajem augusta okončao svoju epizodu u mađarskom Diosgyoru.

I prije nego što se to desilo počelo se špekulisati da bi se Adukor mogao vratiti u FK Sarajevo, a to se danas i desilo.

Naime, FK Sarajevo je zvanično saopštio da je fudbaler iz Gane potpisao dvogodišnju saradnju sa bordo timom tako da ćemo ga opet gledati u Premijer ligi BiH.

"Presretan sam zbog povratka na Koševo i drago mi je što ću opet nositi dres FK Sarajevo. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim partijama, te da ćemo osvojiti titulu i treću godinu za redom", rekao je Adukor za zvaničnu stranicu FK Sarajevo.

Adukor, koji pokriva pozicije zadnjeg veznog i štopera, je za bordo ekipu do sada odigrao 39 utakmica na kojima je postigao tri pogotka te upisao četiri asistencije, a bio je član ekipe koja osvojila prvu duplu krunu u historiji FK Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.