Navodno je sve dogovoreno

Kraljevi transfera: Dinamo devetnaestogodišnjaka za 10 miliona prodaje u Sampdoriju

E. Oštraković

Ekipa Dinama iz Zagreba poznata je kao ekipa koja masno zarađuje na prodaju svojih igrača, a na pragu su novog sjajnog transfera.

Riječ je o Antoniu Marinu, nogometašu koji ima svega 19 godina, a za njegove usluge zainteresovana je Sampdorija.

Navodno je cijela stvar dogovorena, te će Marin prvo na jednogodišnju posudbu u Sampdoriju, od koje će Dinamo zaraditi milion eura.

Nakon toga Sampdorija je obavezna da otkupi njegov ugovor i to po cijeni od deset miliona eura, a ako uzmemo u obzir njegove godine to je sjajna cifra.

Ostaje da vidimo da li su informacije koje su prenijeli italijanski mediji tačne, te da li će ovaj nogometaš preći u Sampdoriju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.