Sve se zna

Menadžer potvrdio gdje će Coutinho igrati u novoj sezoni

E. Škorić

Philipp Coutinho bio je u jednom trenutku otpisan iz Barcelone, ali čini se da će ostati član katalonskog kluba.

Brazilac je u januaru prošle godine došao kao veliko pojačanje iz Liverpoola za skoro 150 miliona eura, no nije opravdao očekivanja i poslan je na pousdbu u Bayern.

Minhenski klub nije želio da otkupi njegov ugovor, pa je nedavno morao da napusti Bayern, te se pojavio na treningu Barcelone. Prema riječima njegovog menadžera, ostat će u Barci.

"Ronald Koeman ga je nazvao odmah nakon finala Lige prvaka i rekao mu da ozbiljno računa na njega i da bi volio da se vrati. Čak se Coutinho i vratio ranije s odmora da ne bi izgubio momentum. Sve ukazuje na to da se Barca promijenila dramatično. Igrači poput Coutinha, Dembelea i Griezmanna su sada dio ekipe", rekao je menadžer slavnog ofanzivca.

On ima ugovor s Barcom do ljeta 2023. godine, a prethodno je godinama žario i palio terenima Premier lige u dresu Liverpoola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.