Pjanić potvrdio za SportSport.ba: Negativan sam, ali i danas ću se ponovo testirati

Uskoro ide put Barcelone

Pjanić potvrdio za SportSport.ba: Negativan sam, ali i danas ću se ponovo testirati

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić uskoro će se priključiti pripremama Barcelone za novu sezonu jer se oporavio od koronavirusa.

Pjanić je prije nešto više od dvije sedmice objavio da je pozitivan na koronavirus, te da mora provesti 14 dana u izolaciji. To je itekako pokvarilo njegove planove jer se trebao priključiti početku priprema Barcelone.

Međutim, Pjanić je prethodne dvije sedmice proveo u izolaciji, ali se oporavio od korone i sada ima pravo da ide put Španije. Treba napomenuti da Pjanić nije imao temperaturu, te su jedini simptomi bili što je izgubio čulo mirisa i okusa.

Pjanić se prije nešto više od dvije sedmice testirao pred put u Barcelonu kada je i otkrio da je pozitivan. No, bh. fudbaler je za SportSport.ba potvrdio da je negativan, te bi u narednim danima trebao da se priključi pripremama katalonskog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Danas sam dobio potvrdu da sam negativan na prvom testu. Imam još drugi test da odradim danas, a te rezultate ću saznati sutra", kaže Pjanić za SportSport.ba.

Ukoliko sve bude prema planu Pjanić bi već sutra ili najkasnije u četvrtak trebao put Barcelone. I u trening kampu će biti još jednom testiran, a zatim će se pridružiti Messiju u društvu na pripremama za novu sezonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bananko
Sretno pjanke u barci
7 0
user1590396893
Sretno doktore pokaži svima koji sumnjaju da si doktor
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi