Razlog je jednostavan

Samo jedan čovjek je jutros bio na treningu Barcelone - Lionel Messi!

Midhat Šljivak

Saga oko odlaska Lionela Messija iz Barcelone konačno je završena.

Leo je nakon svih nagađanja odlučio ostati u klubu i na radost navijača katalonskog kluba i dalje će nositi plavo-crveni dres.

Messi nije trenirao dok je trajala kompletna saga. Ipak, nedavno se priključio ekipi, a jutros je samo on došao na trening.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dok je ostatak ekipe imao slobodan dan, Messi je stigao u trening-centar i samostalno je radio kako bi nadoknadio izgubljeno vrijeme.

Nije Messi previše propustio. Ubrzo će sasvim sigurno biti spreman za najveće domete, a vidjet ćemo kako će se ponašati na terenu nakon svega što se dešavalo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.