Pregovori traju

Barcelona ispunjava Messiju želju: Agenti su već u gradu, zvučno ime stiže na Nou Camp!

Admin Čaušević

Ostanak Lionela Messija znači na Nou Campu znači i ispunjavanje određenih želja sjajnom Argentincu koji iz sjene šefuje u Barceloni.

Barcelona se već neko vrijeme spominje kao novi tim Lautara Martineza, a i omaleni Messi želi svog desetak godina mlađeg sunarodnjaka na Nou Campu.

Beto Yaque i Rolando Zarate su doputovali u Baracelonu kako bi dogovorili ponudu i detalje ugovora kojeg planiraju proslijediti Interu iz Milana.

Naredni plad Martinezovih menadžera su pregovori s Nerazzurrima koji pak žele da Lautaro obnovi ugovor i dodatno povećaju otkupnu klauzulu koja iznosi 111 miliona eura.

S druge strane, menadžerima nije u planu prodženje saradnje s Interom već transfer Martineza na Nou Camp kako bi igrao u paru s Messijem obzirom na gotovo pa sigurni odlazak Luisa Suareza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.