Luis Suarez bio na korak od Juventusa, ali jedan telefonski poziv je sve promijenio

Sada se povezuje s Atletico Madridom

Luis Suarez bio na korak od Juventusa, ali jedan telefonski poziv je sve promijenio

E. Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez prema svemu sudeći neće nastaviti svoju karijeru u dresu Juventusa.

Suarez je još uvijek član Barcelone, ali mu je novi trener Ronald Koeman poručio da ne računa na njega u novoj sezoni. Urugvajac pregovara oko raskida ugovora i kako stvari stoje besplatno će napustiti Camp Nou.

Iskusni napadač se prethodnih dana povezivao uveliko s Juventusom i činilo se da je tu sve završeno. Međutim, jučer je stigla vijest da se Suarez predomislio, te da ne želi da karijeru nastavi u Juventusu.

Navodno, Suarez ima želju da ostane u Španiji jer je dobio ponudu Atletico Madrida. Urugvajac bi radije da pređe u Atletico nego u Juventus, te bi mogli gledati scenario od prije nekoliko godina kada je istu stvar napravio David Villa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tada su svi bili iznenađeni jer je Villa otišao u Atletico za "siću", a isto bi mogao uraditi i Suarez. Navijačima Barcelone se to ne sviđa jer Urugvajac želi da pojača direktnog rivala za titulu.

Kako pišu španski mediji Suarez se predomislio kada ga je kontaktirao Diego Simeone koji ga je očito uvjerio da je bolje da dođe u Atletico nego da ide u Juventus. Šta će na kraju biti od svega toga ostaje da se vidi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hame
Pa sta je sad nece ni Suarez ni Dzeko u Juve, pade vam sto clanaka u vodu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi