Nije ni čudo što se zbune kada daju izjavu

Nova fotografija Mirte Šurjak najbolje pokazuje "problem" koji imaju njeni sagovornici

Endin Čaušević

Mirta Šurjak je sigurno jedna od naljepših voditeljica u svijetu fudbala, te je postala zaštitno lice splitskog Hajduka.

Ovaj klub nedavno je pokrenuo "Hajduk Digital Live", platformu preko koje klub emituje svoj sadržaj. To su većinom izjave prije i poslije utakmice, a ulogu voditeljice najčešće ima zanosna Mirta.

Ona je svojim izgledom često znala i da zbuni svoje sagovornike, a jedan od trenera kluba koji je igrao protiv Hajduka je čak zaboravio protiv koga je njegov klub igrao kada je vidio Mirtu.

Splićanka je i velika navijačica Hajduka i zbog toga je uspjela spojiti ugodno s korisnim. Ona se našla ponovo u centru pažnje zbog fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama koja najbolje pokazuje zbog čega njenim sagovornicima nije lako s njom razgovarati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.