Tuzlaci igraju veoma dobro

Nalić pred Radnik: Želimo tri boda!

Samir Mlaćo

Nakon kratke pauze nastavlja se prvenstvo u Premijer ligi. Tuzla City će nove bodove na Tušnju tražiti protiv FK Radnik Bijeljina.

Medijima se obratio šef struke Tuzlaka Zlatan Nalić.

"U Mostaru nismo uzeli sva tri boda, a možda smo i mogli. Bila je to teška utakmica, a sa tim bodom smo otišli na ovu reprezentativnu pauzu. Odmorili smo četiri dana, a onda smo nastavili sa intenzivnim radom. Trebali smo igrati u subotu, no dobili smo još jedan dan za pripremu, a fudbala smo se poželjeli. Protiv Radnika očekujemo dobru utakmicu, te ćemo nastojati da osvojimo tri boda", kazao je Nalić koji se dotakao i igračkog kadra.

"Rustemović je kartoniran, a veoma je bitan igrač za nas. Počeli smo ubacivati i Nikolića koji polako dobija minutažu i ulazi u tim. Predpostavljam da će on biti zamjena za nedjelju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radniku ne ide dobro ove sezone, no sigurno nisu rival za podcijeniti.

"Studirao sam Radnik deset dana u svim segmentima. Nadam se da ćemo u nedjelju popraviti našu igru, a tek onda da pokušamo iskoristiti greške Radnika".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.