Iznenađenje na treningu Tuzla Cityja
FOTO: Tuzla City

Pojavio se veznjak

Iznenađenje na treningu Tuzla Cityja

A. Čaušević

Igrači Tuzla Cityja zbog reprezentativne pauze ovog vikenda neće igrati utakmicu, međutim trener Zlatan Nalić ništa ne prepušta slučaju pa njegovi izabranici nastavljaju trenirati.

Na današnjem treningu dočekalo ih je pozitivno izneđanje. Riječ je o veznjaku Mirsadu Hasanoviću koji je odlučio da obiđe saigrače.

Ovaj 25-godišnjak je na trening stigao sa štakama, a nije odolio iskušenju da "opipa" svoju omiljenu igračku - fudbalsku loptu.

Hasanović je prije dva mjeseca doživio tešku povredu križnih ligamenata, a na teren bi se trebao vratiti tek 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Tuzla City se nalazi u seriji od tri meča bez poraza, a nakon pauze u 7. kolu ovaj tim će biti domaćih Radniku iz Bijeljine.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi