FOTO: NK Široki Brijeg

Susret se igra u nedjelju

Optimizam na Pecari pred Željezničar: "Očekujem otvorenu utakmicu i našu pobjedu!"

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Širokog Brijega u nedjelju je derbi sa Željezničarom.

Na Pecari vlada optimizam, a u press salonu medijima su se obratili Toni Karačić i prvotimac Marko Pervan.

"U pripremi ove utakmice na raspolaganju smo imali i reprezentativnu stanku koju smo iskoristili za mini pripreme u Tučepima, a odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu protiv trećeligaša HRNK Zmaj Makarska (𝟏:𝟎). Igrači jako dobro izvršavaju postavljene zadatke i optimist sam uoči novog derbija", kazao je Karačić i osvrnuo se na nedjeljnog suparnika.

"U goste nam dolazi vrlo dobar suparnik koji je imao europsku utakmicu ovoga tjedna, ali siguran sam kako će biti dovoljno svježi u nedjelju. I oni će na Pecari tražiti svoje prilike. Naše utakmice su uvijek otvorene i ne sumnjam kako će i ovaj put biti tako. Očekujem kvalitetnu igru i, naravno, našu pobjedu", naglasio je Karačić.

Marko Pervan je svjestan težine utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odmorili smo se i sada su naše misli fokusirane samo na FK Željezničar. Sigurno su kvalitetna momčad, ali imaju i određenih mana koje ćemo, siguran sam, iskoristiti i utakmicu okrenuti u svoju korist. Ipak je riječ o derbiju, a on je uvijek motiv više za pobjedu. Istina, bilo bi puno bolje da igramo pred navijačima, ali moramo poštovati naredbe nadležnih, istaknuo je Pervan koji je trenutačno najbolji asistent u momčadi", kazao je najbolji asistent Širokobriježana u dosadašnjem dijelu sezone.

Meč na Pecari igra se u nedjelju sa početkom u 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.