Trener Sarajeva nakon pobjede na Koševu

Marinović: Imali smo dominaciju nakon isključenja za Borac, ali smo morali bolje reagovati

FK Sarajevo je večeras na Koševu u sjajnom meču sedmog kola Premijer lige BiH sa 4:2 savladao Borac.

Bordo tim je ovom pobjedom preuzeo lidersku poziciju.

Nakon utakmice kratko je govorio trener Sarajeva Vinko Marinović.

"Trenutno je takva situacija, da smo prvi. To nam je i bio plan pred ovu utakmicu, da pokušamo što bolje odigrati i pobijediti. Što se tiče same utakmice bila je dosta otvorena, dosta prilika i na jednoj i drugoj strani... U prvom poluvremenu smo došli do vodstva, oni su izjednačili, ali smo brzo ponovo poveli. U drugom poluvremenu smo nakon isključenja imali dominaciju i tu smo morali dosta bolje reagovati da postignemo taj treći gol", izjavio je nakon utakmice Marinović za Arena Sport, pa dodao:

"Dozvolili smo Borcu da se vrati, ali je Tatar sjajnim golom okrenuo vodstvo u našu prednost. Do kraja smo uspjeli postići još jedan gol... Na kraju čestitam svojim igračima na pobjedi i tri boda".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.