Nije mu se dopala odluka šefa struke

Zakarić izgubio živce nakon izmjene, Jagodić poručio: Riješit ćemo to

Samir Mlaćo

FK Borac je sinoć u okviru 7. kola Premijer lige upisao poraz na Koševu 4:2.

Banjalučani su tako poklekli treći put ove sezone i sigurno mogu biti zabrinuti.

Ovaj meč obilježio je i nesvakidašnji potez Gorana Zakarića koji je nakon izmjene bio veoma ljut.

Zakariću se nije svidjelo kada je u 50. minuti Vlado Jagodić odlučio da ga izvede u igru, a uvede defanzivca Vojnovića. Izgubio je živce i počeo bacati stvari na klupi.

"Mogu shvatiti Zakarićevu ljutnju što nije igrao do kraja, ali riješit ćemo to interno. Ovo je bio derbi i želio se pokazati. Ipak, zbog crvenog kartona morao sam povući neke poteze", kazao je Jagodić o ovoj situaciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U svlačionici Borca i ranije je bilo znati veoma vruće. Tako je Jagodić prije par dana prekrižio Nemanju Janičića koji je odbio da uđe u igru protiv krupe, dok je na pripremama na Zlatiboru klub napustio i Marin Galić s kojim je raskinut ugovor, a Jagodić je žestoko kritikovao njegov potez koji nije javno iznesen.

Kakva kazna očekuje Zakarića, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.