NK Zrinjski napustio još jedan igrač

Karadža odlazi u Šibenik

I Alvin Karadža napsutio je Nogometni klub Zrinjski, te će potpisati ugovor sa hrvatskim prvoligašem NK Šibenik.

Ekipi sa Šubičevca će se pridružiti u ovoj sedmici, a pored Karadže, od kraja minule sezone iz ekipe koja nastupa na mostarskom stadionu Pod Bijelim brijegom otišli su Ivica Džidić, Sulejman Smajić i Zorana Rajovića. I Toni Pezo najavio je kako napušta osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, a navodno vraća se u matični splitski Hajduk. Nije isključeno da trener Dragan Jović ostane i bez golamana Romea Mitrovića i napadača Matije Matka koji su istekli ugovori, a za posljednje pomenutog „zagrizao“ je hrvatski prvoligaš Rijeka.

„Pripreme za nasrednu sezonu, to jeste nastupe u kvalifikacijama Kupa UEFA i Premijer ligi BiH počećemo 22. juna. U ovom trenutku ne mogu reći sa koim igračkim snagama ćemo raspolagati. Pojačanja nismo još dobili. Nije tajna sa određenim brojem nogometaša smo u intenzivnim pregovorima”, kaže Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.