Golman Olimpije uoči duela sa Zrinjskim: Cilj je jasan, a to je prolaz dalje

Adnan Beganović

U okviru 2. kola kvalifikacija Evropa lige danas će u Ljubljani snage odmjeriti domaća Olimpija i mostarski Zrinjski.

U redovima slovenačke ekipe su oprezni, no ipak vjeruju da mogu do 3. pretkola. Jedan od onih koji poziva na oprez je i mladi golman Žiga Frelih.

"Pred nama je vrlo važna utakmica na koju moramo biti u potpunosti fokusirani. Cilj je jasan, to je prolaz dalje i nadamo se pozitivnom rezultatu. No, svjesni smo da utakmica neće biti lagana", izjavio je mladi golman Olimpije.

Frolih je istakao da je reprezentativna pauza bila od velike koristi za njega i saigrače.

"Reprezentativna pauza nam je bila vrlo korisna. Većina igrača je zajedno radila 14 dana i mislim da smo usvojili mnoge trenerske ideje. Nismo za vikend pobijedili Muru ali smo, prije svega, u fazi odbrane bili na visokom nivou. Moramo popraviti neke stvari u napadu i mislim da ćemo onda izgledati sjajno", zaključio je Frelih

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.